Fingeren på pulsen

 

Didde – Urban Organizer – får vores varmeste anbefalinger.
Didde er knivskarp på analyser og på hvad, der rør sig på de sociale medier.
Altid opdateret med de seneste regler og ændringer, persondata og nyhedsbreve.
Ud over at være dygtig til at gennemskue næste træk og gøre flow og indhold interessant for vores målgrupper, er Didde empatisk, altid glad og imødekommende.
Didde har fingeren på pulsen der, hvor det sker, og holder os i ørerne, så vi også har.
RigtigHundemad APS // Lene Friis // www.rigtighundemad.dk

Taknemmelig

 

Jeg har arbejdet med Didde på forskellige opgaver de seneste 2 år.
Og jeg er så glad og taknemmelig at jeg har fundet Urban Organizer.
Det har primært været tekstforfatning til min hjemmeside samt opbygning af min webshop. Didde har gjort en kæmpe stykke arbejde og teksterne er skrevet lige i skabet, præcis som de skal være.
Det er nemt at arbejde med Didde, hun er en fantastisk inspirerende person, meget struktureret, kompetent og en dygtig tekstforfatter. Jeg ville ikke kunne have klaret alt dette uden Didde. Jeg tror faktisk stadig at min webshop ville have været under opbygning. Mine varmeste anbefalinger herfra.
A BeautyCare // Edite Myhr // www.abeautycare.dk

Walks the talk!

 

Urban Organizer er den perfekte leverandør af organiseret online markedsføring – og altid med et smil og indenfor, de altid så vigtige, deadlines. Didde holder sig opdateret på hvad der er in, minimum og no go, OG bruger ikke unødvendige timer. Man føler at hun walks the talk, kan løbe stærkt og er engageret ind til fodsålerne. Bum. HOWCOM //Helene Hernflo // www.howcom.dk

Kvalificeret sparring & eksekvering på SoMe

 

Urban Organizer er Behavior CPHs faste go-to firma, når vi søger kvalificeret sparring og eksekvering på SoMe, for vores kunder. Rigtig dygtig fagligt, og ualmindeligt behagelig at arbejde sammen med, så de allervarmeste anbefalinger herfra! BehaviorCPH // Kaare jensen // www.behavior.dk

Inspirerende

 

Vi syntes eventet i tirsdags den 15 september var rigtig godt. Vi fik en masse ud af det ang. kundebrev, så nu skal vi bare i gang med at få det lavet og smidt afsted. Jeg syntes det var rigtig godt, det med at sætte det i nogle systemer, så man kan planlægge for hver mdr. så ved man hvad man skal skrive om og hvad man har skrevet om. Vi bruger som sagt mest instagram og Face Book, så det vil helt sikkert ramme nogle af vores andre kunder også, ved at bruge kundebreve.
Vi er rigtig glade for at måtte være med og syntes det er en rigtig god måde at lære noget nyt og blive inspireret, ved at holde nogle kunde aftener, så det er vi klar på igen, hvis det skulle være interessant for vores niche ???? Ved ikke om jeg syntes der manglede noget, det var godt og inspirerende. Vi er glade for de fif og henvisninger du fik givet os, til nogle systemer som er gode og nemme at bruge, så det er vi i gang med nu.
Vi glæder os til at høre mere fra jer og blive inspireret til noget andet ????
Med venlig hilsen, Ditte Honnens // STAR LASH // www.starlash.dk

Æstetisk forståelse for branchen

 

I forbindelse med opstarten af Sine Ginsborg Make-up School har jeg benyttet mig af Urban Organizer, som jeg hermed varmt vil anbefale. De yder professionel og meget brugervenlig service. Da jeg hverken kan finde tid til eller har forstand på de sociale medier, har Didde reddet mig!! Ikke nok med at hun har installeret og optimeret det hele og lidt til – hun har også en super æstetisk forståelse, og man mærker hurtigt, hvordan hun fordyber sig i opgaven. Jeg vil derfor anbefale alle, der har brug for hjælp med diverse online-medier, at benytte sig af Urban Organizer! Sine Ginsborg // Make-up School // www.sineginsborg.com

Engagement og fleksibilitet

 

Hos ITURI har vi ad flere omgange gjort brug af Urban Organizers online-sekretær-funktion – altid til vores fulde tilfredshed. Urban Organizer har bl.a. optimeret vores Facebook-side, uploadet produkter til vores webshop samt ikke mindst været yderst behjælpelige med at få vores webshop til at fungere. En ting er at udlicitere arbejdsopgaver, man ikke har tid til at udføre … Noget helt andet er at udlicitere arbejdsopgaver til mennesker, der har forstand på det, de gør. Det har Urban Organizer, og det har derfor vist sig at være en særdeles kosteffektiv beslutning for os at bruge Urban Organizers online-sekretær-funktion. Vi har desuden været mere end tilfredse (og glade!) for at arbejde sammen med Didde Juul fra Urban Organizer, der på alle mulige måder har udvist langt større engagement, fleksibilitet og imødekommenhed, end man rimeligvis kan forvente, og vi kan derfor varmt anbefale andre at gøre brug af Diddes ydelser.
Lise // Ituri Imagine // www.ituri.dk

Und dig selv denne hjælp

 

Første gang jeg havde møde med Urban Organizer,
var jeg helt målløs over, at jeg, efter 30 år i skønhedsbranchen, aldrig før havde mødt en samarbejdspartner, som i den grad havde forståelse for, hvad jeg som kosmetolog havde brug for. For det første blev der lyttet meget nøje til, hvad jeg sagde. For det andet var forslagene lige præcis, hvad vi havde behov for. Og ja, jeg var kørt helt fast i alle de administrative opgaver, som marketing jo også er en del af. Kan huske, at hver gang jeg skulle lave nyhedsmail, så skubbede jeg det foran mig i laaaang tid, inden jeg kom i gang. Bare det at få en idé til nyhedsmailen syntes at være helt uoverkommeligt. I dag flyder ideerne fra min hjerne, direkte til Didde, som sætter det helt perfekt op og ovenikøbet til en meget rimelig pris. Jeg har fået mere overskud til andre ting. Og helt ærlig, kosmetologer er altså ikke marketing-uddannet eller Facebook-annonce-uddannet, for det tager Didde sig selvfølgelig også tager sig af. Vores likes på Facebook steg fra 200 til 1.557 på bare 4 måneder. Tro mig, når jeg siger, at du skal unde dig selv denne hjælp, hvis du føler, du ikke kan nå alt.
Tine Ryom // Beauty Shop // www.BeautyshopCPH.dk 

Vi vil ikke være foruden

 

Vi kan slet ikke være foruden Jeg har nu brugt Urban Organizer i flere år og kan slet ikke være foruden. Senest har min online-assistent, Didde, fået vores nye hjemmeside op at køre – et projekt, som var et ufærdigt og langhåret hængeparti i meget lang tid. Urban Organizer har både forbedret min butiks image og min indkomst, det er win win. Sandra Rosengren // Pure & Simple //  www.puresimple.dk